Besøg på Spøttrup Borg

DSC_9154

Vi besøgte idag SpøttrupBorg nordvest for skive. Hele ugen er der masser af aktivitet: riddershow, gøgl, ildshow, fægteskole og gang i handlen på markedspladsen. Det var fantastisk sjovt og lærerigt, og dagen fløj afsted. Drengene fik lært(næsten) at fægte. Vi så en duel mellem 2 riddere, afgørelsen var måske ikke helt efter reglerne. Bestikkelse var åbentbart en del af spillet allerede i middelaldren. Det havde specielt Toke svært ved at acceptere.

Det er simpelthen bare snyd

Ildshowet inde på borgen, var meget spændende. Samtidig med de “legede” med ild fortalte de en historie om hvordan Lejerne tjente til føden i middelaldren ved at underholde andre med bl.a. ild.

Alt i alt en skøn dag, og vi er garanteret på borgen igen til næste år hvis arrangementet gentages.