Lyst til at prøve noget andet end windows?

Det er der efterhånden flere der vil. Ihvertfald begynder flere af de store medier at skrive om alternativer. Hvilket jeg er meget tilfreds med. Har længe brugt open source programmer på windows, og i perioder skiftet microsoft windows ud med en Linux distribution. Det kræver lidt at omvænne sig, derfor kun i perioder. Men jeg vil da opfordre alle til at prøve, man siger jo forandring fryder.

Har du mod på at skifte windows helt ud, har PC World lavet en artikel om 8 forskellige linux distibutioner. Se artiklen her Ekstra bladet havde næsten samtidig en artikel, om en bruger der har taget springet til Ubuntu. Se den her

Ekstra Bladet har også bragt en artikel, om hvor meget man kunne spare i licenser ved at skifte, se artiklen her. De har også lavet lidt grafik hvor man kan se hvad alternativerne hedder, og hvad man reelt kan spare. Se grafikken godt & gratis.

Selv bruger jeg pt. Linux Mint 5 Elyssa, som er meget begyndervenlig, og alt virker “out of the box”. En anden populær Linux distribution jeg har prøvet er Ubuntu. Dens fordel er bl.a. et stort forum på dansk.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *