World Of Warcraft

DSC_1361

Toke kan efterhånden læse selv, det resulterede i at han så på nettet at man kunne prøve World of warcraft gratis i 10 dage. Så det blev installeret og han fik startet det op. Meen det er ikke lige sådan at gå til. Så far blev hentet. Han var ikke til megen hjælp. Så en af fars gode venner blev ringet op, og han var her så i Lørdags for lige at hjælpe os igang. Efter Peters intro, blev far også hooked. Så nu er der bestilt 2 retail udgaver af spillet, så Toke og far kan spille sammen. Peter fik også vækket interessen for spillet igen så meget, han var ellers stoppet, at han har bestilt det nye Wrath of the Lich King

You may also like...

4 Responses

 1. John siger:

  ha ha…. Det har du da ikke tid til Peter 😉

 2. Peter siger:

  HAHA…Det bliver rigtig fedt at spille igen og jo John jeg har tid til det (måske)

 3. Henrik siger:

  det er nørderi på højt plan 🙂

 4. Jan siger:

  Så gik selv jacob i fælden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *