Farvel Saro

DSC_5869-1

Vi har desværre måttet sige farvel til vores elskede hund Saro. Han har haltet på venstre forben nogle uger, og derfor tog vi til dyrlæge med ham. Vi troede det var gigt, men det viste sig at være en kræft-tumor på venstre forben. Helt oppe i skulderledet, og dyrlægen kunne ikke gøre noget for ham. Vi fik nogle piller der kunne dæmpe smerten på Saro, så vi kunne have ham nogle dage til at sige farvel. Så igår søndag tog vi alle på stranden i hurup, som var Saro’s ynglingssted. Han hyggede sig sammen med os og fik leget noget med sin tennisbold. Han var virkelig tilpas, hele 3 ting på en gang. Stranden, tennisbold og sin familie samlet det var det bedste Saro vidste. Han slappede især af når familien var samlet, han var ikke hyrdehund for ingenting.

Nydelse

Så idag måtte vi tage afsked med Saro, kæft det er svært at skulle sige farvel til sin bedste, mest loyale og trofaste ven gennem 10 år.! Især pga. han var 100% frisk i hovedet, han var stadig glad, legesyg og ville gerne med ud at gå tur. Men han kunne bare ikke pga hans ben. Vi vil aldrig glemme dig Saro, og det er jeg sikker på der mange andre der heller ikke vil. Du var elsket af alle du mødte på din vej…