Argh jeg hader

… at blive fotograferet, sagde min far da vi stod ude i carporten. Men han bed det alligevel i sig. Grunden til det var at han forinden var blevet interviewet, pr. telefon, af en journalist fra Danmarks Jægerforbund, ang. hans formandsskab for JKF. Men de manglede lige et portræt, og da journalisten kom fra Thy, så blev jeg “hyret”

Sort-Hvid billedet er min favorit, har gjort ALT for at fremhæve min fars rynker og øjne. Synes de udstråler livserfaring og visdom. Ved godt det nok ikke er den type billede de tænkte på, så derfor har jeg også lavet det med en “alm” redigering i farve. Skriv gerne en kommentar med hvilket der er din favorit.

[flickr_set id=”72157660313016328″]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *