Skov- og Naturstyrelsen vil have dig til at finde blyanten frem

Forleden dumpede mit jagttegn for 2010 ind af brevsprækken. Sammen med det er et vildtudbytteskema, det har man pligt til at udfylde. Så jeg skyndte mig ind på Skov- og Naturstyrelsen’s hjemmeside for at udfylde det. Men nej det skulle blive løgn,  for hvis man ikke benytter “Microsoft Internet Explorer version 6.0 eller nyere, kan ikke alle funktionaliteter bruges” NEJ jeg vil ej, ikke om i skal bestemme hvilken browser jeg benytter.! Det svarer til jeg kører på Shell for at vaske bil, men vaskehallen kan kun benyttes hvis man kører Ford! Nå men i venter sikkert spændt på løsningen fra Skov- og Naturstyrelsen. Tjaa “henvist til at bruge papirskemaet” er svaret her i marts 2010..

That Pisses Me Off!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *