Toke er en fighter

DSC_8082_web
Sidste år begyndte Toke at spille håndbold i Hadsund. Der er meget at lære når man ikke har prøvet det før, men det er gået rigtigt godt hele vinteren. I lørdags var der så afslutningsfest i HB Håndbold. Træner og Formand(Kvinde) Ivonn Skov talte længe om en spiller der ikke kunne stå stille, ikke kunne lade boldene ligge, selv under taktik møder finder han altid en bold i hjørnet, en som brænder for at spille håndbold, en go’ kammerat der kan snakke med alle, og så spiller han i nummer 9. Så råbte alle spillerne “TOKE” Så det var en glad og stolt Toke der kom træt hjem efter afslutningsfesten. Godt gået knægt.!

You may also like...

2 Responses

  1. Irene siger:

    Toke, du er simpelthen bare så sej. Og jeg ved din mor er mega stolt af dig, for det siger hun tit:-)

  2. anita siger:

    Det har været en fornøjelse at følge ham til træning og kamp, jeg kan se han nyder det. Og ja Irene, jeg er sgu stolt af den knægt og hans lillebror. Thor fik en trøje, hvor der står Thor foran og træner bagpå, for han har været med til alle trænings pass og kampe og “hjulpet” Ivonn med at holde styr på det hele. Jeg ville være en slem skarn af en mor, hvis jeg ikke var stolt over mine drenge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *