Savner dig Saro

Idag er det lige præcis et år siden vi måtte sige farvel til Saro. Som skrevet så var vi på stranden dagen inden, fordi det simpelthen bare var Saro’s ynglingsted. Jeg havde selvfølgelig kameraet med, og har mange gange siden forsøgt at få dem sorteret og redigeret. Men hver gang har jeg måttet gi’ op fordi jeg endte med at tude.! Men idag skulle det altså være, så her er nogle af billederne fra vores sidste strandtur med Saro. Håber de ser ok ud, for døjer ærligtalt med at se klart. Tuder jo igen, og kald mig bare tudeprins. I don’t give a fuck..!

[flickr_set id=”72157624380525585″]

You may also like...

3 Responses

 1. Anita siger:

  Jeg tuder også skat. Saro var en fantastisk hund.
  Gode og sigende fotos af en dejlig afskedstur. Hvis man ikke vidste det kan man slet ikke se at han er syg, skønt at jeg kan se glæden og kærligheden i hans øjne, det var det helt rigtige sted at sige farvel. Han vil altid være i mit hjerte og savnet.

 2. Anita siger:

  Lige en lille kommentar til det sidste foto. Det var Saro’s måde at afslutte en tur på stranden på, en rulletur hjemme på græset og et veltilfreds suk.

 3. Irene siger:

  Flotte billeder. Har ingen ord, kun en klump i halsen:-( Føler med jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *