Arcane, det var kattens

Efter vi mistede Saro sidste år, var drengene meget kede af det. De savnede selvfølgelig Saro, men de savnede også at have et kæledyr. Vi synes ikke lige vi skulle have en ny hund, så det blev så til en kat. De måtte bestemme hvad den skulle hedde, og det blev så Arcane.! Arcane, hvor stammer det så fra tænker du sikkert. Ja, det er er såmen fra World of Warcraft. En af figurene, en Mage, kan vælge et talent træ der hedder Arcane. Men bortset fra Arcanes mærkelige navn, så er han nu en sød kat.

[flickr_set id=”72157624377698271″]

You may also like...

2 Responses

  1. Irene siger:

    Skide gode billeder af min sovekammerat:-)

  2. Tak, han er nu også ganske fotogen. Nå ellers han er hjemme 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *