Hestevogns race, kan man det?

Ja, det kan man godt. Ihvertfald er min lillebror begyndt at køre det. Hvilken gryde han faldt i som lille, siden han lige er faldet for den sport, ved jeg ikke men nok om det 🙂

Race er måske ikke det helt rigtige ord, for det gælder ikke kun om at køre stærkt. Banen skal køres på en bestemt tid, altså hverken for hurtigt eller langsomt. Hver port består af 2 kegler, med en bold på hver. Ryger de ned får man 3 strafpoint for hver bold, og så tør jeg ikke rode mig ud i mere ang. regler. For de er lidt indviklede for uindviede.

For ikke så længe siden skulle Jeppe køre i Tisted (ja, det er uden H) Så jeg fik en opringning, om jeg ikke ville komme forbi og skyde lidt billeder. Selvfølgelig ville jeg det. Har jo tidligere taget billeder til race, men dengang havde de flere hundrede heste kræfter, modsat denne gang hvor de kun havde 1 eller 2.! Bortset fra at det selvfølgelig regnede på dagen, så gik det godt. Omend det var lidt svært at få fart i billedet(sløret hjul og baggrund) og samtidig bevare skarpheden på hest og vogn, når de ikke køre så stærkt.

Prikken over i’et, satte Jeppe ved at køre 2 fejlfrie løb. 1. pladsen satte han sig derfor på, da der ikke var andre der formåede det. Endnu engang tillykke brormand.!

DSC_8716

DSC_8706

Verdens, efter min mening, flotteste hesterace var også repræsenteret. Jeg snakker selvfølgelig om Frieser racen. Stor, sort, muskuløs, elegant og hovskæg.! 🙂 Dyre er de vist også, så måske Jeppe skal køre en ekstra tur med de gamle fra Terndrup for at få råd til sådan en..?

DSC_8808

Kalle var også med, og modsat  sidst vi mødtes, vendte vognen rigtigt.

DSC_8784

[flickr_set id=”72157624546569564″]

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *