Brugerne har altid ret

For et stykke tid siden, redesignede jeg hele siden her. Samtidig skiftede jeg WordPress ud med Drupal. Hvorfor så det? Joo ville bare prøve noget andet, og så kunne jeg ikke få integreret Flickr ordentlig. Men nu et par måneder senere, må jeg sande at “alle” 🙂 mine brugere ikke er vilde med det. “Jeg kunne bedre lide den gamle måde man så billederne på” Har det lydt flere gange. Så nu har jeg spolet tilbage og WordPress er igen motoren her på siden. Flickr har jeg nu fået integreret som jeg ønsker det. Klik på billederne for at få dem op i stor, og brug pile-tasterne for at bladre. Nu håber jeg sq i kan lide det, og så må jeg vist hellere se at få lavet nogle nye billeder hertil.

You may also like...

4 Responses

  1. Irene siger:

    Dejligt med en wabmaster, der lytter sine brugere:-)
    Men man kan altså ikke bladre med piletasterne inde på galleriet. Men man kan godt inde på artiklerne:-)

  2. Hehe ja, men det er fordi den før så flotte omtalte herre ikke helt har fået galleriet konverteret endnu. Det er ikke glemt, men at ændre alle billederne i artiklerne trak tænder ud 😉

  3. Svendsen siger:

    Nu har jeg siddet hele dagen og glædet mig til at få mailen med denne titel. (Du fortalte mig om den i formiddags) og den har jeg så lige modtaget nu. Flot skridt at tage Jacob. Jeg ved det har været et stort arbejde og kæmpe respekt for det.

  4. Tak Svendsen, og du har helt ret i det er et stort arbejde. Men bare der er noget der lykkes, så er det ikke slemt. Og tak for besøget. En fornøjelse som altid.!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *