Projekt Hyggefiskerne

I foråret havde jeg sammen med en go’ ven gang i et projekt, der skulle hedde ‘Hyggefiskerne’. Det er dog pt. gået helt i stå, og ved ikke om vi nogensinde får det lavet færdig. Men i forbindelse med projektet skød jeg nogle billeder, som jeg selv er ret glad for. Så dem skal i ikke snydes for. Den lidt specielle efterbehandling af 2 af billederne hedder Cross processing. Stedet er Østergaarde, på nordsiden af Mariager Fjord.

[flickr_set id=”72157624911462725″]

You may also like...

2 Responses

  1. Svendsen siger:

    Endnu en gang fantastiske billeder på trods af motivet (Ihvertfald på et par stykker af dem);-).

    Billeder som dette fortjener deres eget projekt så lad det være et spark i røven til undertegnede 🙂

  2. Takker Svendsen.! Som sagt så synes jeg også de fortjente at komme frem, istedet for bare at ligge på harddisken. Om vi så får gang i projektet igen, det vil tiden jo så vise. Men nu har jeg jo sparket dig i røven 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *