5 gode grunde til at bruge Gmail

Grunden til dette indlæg, er at jeg tit oplever at andre har problemmer med at modtage mails hvis de indeholder billeder. Så her kommer en top 5 over grunde til at bruge Gmail, i stedet for din Internet udbyders mail.

  1. Gmail tilbyder, i skrivende stund, plads til 7504MB mails. Det er 750 gange så meget som ved de fleste udbydere, hvor der normalt kun er 10MB plads. Dengang de blev oprettet, havde man typisk analoge modems. Hvem husker ikke lyden fra sådan et 56K modem! Da var 10MB rigeligt, fordi det tog dagevis at sende så meget. Men idag hvor næsten alle har kameraer der tager billeder der fylder 10MB stykket, og 10Mb/s internet forbindelse så forslår en 10MB mailbox som en skrædder i Helvede.
  2. Gmail er webbaseret. Dvs. du kan få adgang til din mail, bare du har en pc med internet adgang. Eller fra din telefon. Skulle du nu være underlagt vanens magt, og slet ikke kan undvære dit normale mail program. Så kan de opsættes til at læse Gmail. Men prøv nu at give det en chance, Gmail har efterhånden fået et rigtigt godt interface.
  3. Hvis din computer går i stykker, eller bliver stjålet så mister du ikke alle dine mails. De ligger stadig på Gmails server. Husk dog at skifte password, hvis din pc bliver stjålet!
  4. Verdens bedste SPAM filter. Har prøvet rigtig mange mail programmer, men ingen slår Gmails spam filter!
  5. Søgefunktionen i Gmail er bygget over googles søgealgoritme. Den du kender fra søgninger på www.google.dk Meget hurtig og præcis! Det gør at selvom du har 1000vis af mails, kan du lynhurtigt finde dem.

Så tænker du nok, jamen jeg har en mail som alle mine kontakter kender. Ingen problem! Den kan meget let importeres i Gmail. Under Indstillinger -> Konti og Import finder du punktet Søg efter e-mails ved hjælp af POP3: Tryk på Tilføj POP3 email konto. I popup vinduet indtaster du oplysningerne fra din udbyder. Så bliver dine mail helt automatisk importeret ind i Gmail. Du har så mulighed for at føje etiketter på osv. Men mere om det i et andet indlæg.

You may also like...

2 Responses

  1. Og så kan man bruge det med sit eget domæne, med google apps..

    http://google.com/apps

  2. Hej Thomas, tak for din kommentar. Det med Google apps er helt korrekt, men er det ikke lidt mere firmaer det henvender sig til? Kunne sikkert også godt finde flere gode grunde, men skulle jo stoppe et sted 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *