Volbeat koncert i Aalborg

Volbeat

Igår indtog Volbeat Gigantium i Aalborg. Svendsen havde inviteret mig med ud og høre dem(Tusind tak). Fårk hvor var det svedigt. På den fede måde altså 🙂 Lyden sad lige i skabet, højt og tydeligt.! De leverede en top professionel optræden i verdensklasse efter min mening. Ikke et trommeslag blev slået forkert.

Volbeat

Det hele startede med Motörheads “Born To Raise Hell” som intromusik til koncerten. For derefter at fortsætte med “Mirror & The Reaper” bag et tæppe, som forsvandt med et brag.  Michael Poulsen var 100% på, og det var tydeligt at han nød det. Han smilede over hele femøren flere gange, han var der ikke kun fordi han skulle spille et job.

Volbeat

Undervejs dedikerede de “Sad Man’s Tongue” til Ronnie James Dio som døde af kræft tidligere i år. Der var også gæsteoptræden af den gamle Mercyful Fate guitarist Michael Denners. Var jeg anmelder ville jeg afgjort give topkarakter.! Eneste jeg manglede var nummeret “Evelyn” gad godt have hørt det live, det er for vildt. 🙂

Volbeat

Til sidst skal lyde en stor tak til HTC, for at proppe et nærmest udueligt kamera i min mobil 🙁 Skodmobilkamera..

You may also like...

5 Responses

 1. Mogens siger:

  Hej Jacob.
  Kan kun være FULDSTÆNDIG enig med dig!!
  Super aften i Aalborg.

 2. Stine Hjul siger:

  Super nice, gid det var mig :)!

 3. @Mogens Ja, det var super fedt. Og fedt lige at løbe ind i dig, ses….

  @Stine Du må med næste gang 😉

 4. Svendsen siger:

  Lidt flotte nærbilleder fra koncerten kan ses på

  http://devilution.dk/artikel/volbeat-gigantium-2010

 5. Thomas siger:

  Øv altså! Gad også godt se dem live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *