Race i blendby

For et par uger siden, var vi på besøg hos nogle venner. Aftenen forinden havde Henrik skrevet til mig, at jeg nok lige skulle tage drengenes cykelhjelme med. Ok, tænkte jeg. Så har han nok fået en lille 4-hjulet, crosser ungerne kan køre på, mens vi så kunne sidde på terrassen med en stor Cola og kigge efter dem.

Hmm jeg blev sgu klogere.! 300cc, 4 gear + bakgear var hvad der mødte os, ikke liige en vi kunne slippe drengene afsted på alene. Men tror nu også Henrik morede sig ligeså meget som ungerne. Manden er bidt af alt med en motor, og helst den slags der kan køre stærkt. Jeg tror ærlig talt han har snuppet en slurk af Kajs(Hans far) reservedunk da han var lille. 🙂

Jeg skulle selvfølgelig også prøve, men ærlig talt. Så er 70km/t ud af en grusvej ikke særlig behageligt. Læs: Jeg havde ikke styr på den!

You may also like...

2 Responses

  1. Henrik siger:

    Kan da lige tilføje, at motorparken er udvidet med en Yamaha YFZ450 QUAD og en SMC 50 børnecrosser. Så bredere program til drengerøvene 🙂

  2. Vi kommer gerne igen til lidt race 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *