Vi har efter rigtig mange år skiftet den gamle Peugeot 306 XS ud, 13år gammel og 322000km og en fødsel. Den har gjort det rigtig godt, så derfor valgte vi en Peugeot igen.

Data på den “nye”:
Peugeot 307 1,6 HDi 109hk Complete st.car, 2 zone klima, fjernb. c.lås, fartpilot, 16″ alufælge, vinterhjul, kørecomputer, startspærre, udv. temp. måler, regnsensor, højdejust. forsæde, el-ruder, el-spejle, cd/radio, bagagerumsdækken, kopholder, stofindtræk, splitbagsæde, tågelygter, airbags, abs, antispin, esp, servo, indfarvede kofangere, tagræling, træk

Så nu kan vi kun håbe den kan tjene os lige så godt som den gamle. Forventer ihvertfald en betydelig besparelse på brændstof. Fra 2.0 benzin til 1.6 HDI, og med en kone der køre knap 200km om dagen kan det nok mærkes på budgettet 😉

2 thoughts on “Så kunne den gamle ikke mere

  1. Jamen hjertelig tillykke med den nye vogn da.
    Ved egentlig ikke hvorfor man har gjort det til en vane at sige det. I har jo sikkert selv både købt og betalt den.

    Kør nu pænt i den Anita 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *