Aussie’n Igor

Ja det blev så navnet på vores nye familiemedlem, Han er en Australian shepherd også kaldt en Aussie.

Han er født og opvokset i Esbjerg hos Anette og Torben. Han er den mindste ud af en flok på 7, så hans mor Star havde nok at se til. Nok er han den mindste men ikke den mest tilbageholdende, han er meget nysgerrig og fuld af gå på mod.

Han har nu boet hos os siden d. 17/5-2012. Vi tror nu han er meget lærenem, Toke og Thor har øvet indkald med ham og han lystrede allerede sit navn efter to dage. De løber rundt og gemmer sig i haven og kalder så på ham, det er Igor helt vild med. Der bliver også trænet sit, dæk, five og sidste nye skud på træningen er dans, det går hurtig fremad. Gå med snor er også et hit, selv om det godt kan tage sin tid at gå tur for der er mange nye dufte og mennesker at hilse på.

Det er meget svært at lære hvad man må bide i, selvom der er masse af legesager og andre spændende ting. Tapetet var nu lidt sjovt at rykke af væggen syntes Igor, hvilket vi overhovedet ikke var enige med ham i 🙂 Vi håber ikke der kommer for mange af de skarnsstreger.
Hvis Igor har lyst til en godbid har han fundet ud af hvilken skab de er i, og kan finde på at gå ud til skabet og giver sig til at gø, ligesom for at fortælle at nu et altså på tide at han får en godbid, det samme gælder også hans mad hvis han syntes det har stået i blød længe nok sætter han sig foran skålen på bordet og gø’r.

Hele familien har nu været på besøg for at se vores lille bøllespire, de er enige om at han er en lille fræk charmetrold, men de blå øjne skal de lige vende sig til.

Hans første tur til stranden, sikke en oplevelse! Der var et fantastisk vejr, vi var spændte på hvordan han ville reagerer på vandet, det gik over alt forventning, han traskede bare med drengene ud i vandet, men da vandet rørete det bare og bløde skind på maven var Igor kommet lang nok ud 🙂 han løb rundt og hyggede sig og fik smagt på en lille levende krappe som han fangede 🙂
Vi tror Igor har et eller andet med smådyr, derhjemme spiser han myre og gåsebiller og de sidst nævnte er der rigtig mange af i græsplænen om morgnen.

Vi glæder os til alle de skønne oplevelser vi 5 skal have sammen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *