Nordisk Mesterskab BMX 2015

Fredag d. 31. august kørte vi til Engelholm Sverige, for Thor skulle deltage i Nordisk Mesterskaber i BMX Lørdag. Vi skulle overnatte på Bella Luna, ja det lyder som et billigt pizzaria, og de sidste par kilometer derud gjorde også at vi blev en smule bekymret. For vejen var så smal der kun var plads til 1 bil, asfalten var revnet og hullet og der groede græs i alle huller og revner! Men for enden af tunnelen var der lys 🙂  Lækkert lille sted vi kom frem til..

Lørdag blev de 3 indledende heat vundet med en klar føring. MEN så blev han overrumplet af nervøsitet, og de gatestarter der var gået så godt i indledende, gik nu ikke længere som de skulle. Men semifinalen blev klaret med en 3. plads og i finalen kom han i mål på en 5. plads. Hvilket Thor er meget tilfreds med  🙂

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *