WoW addon’s for begyndere

wow

Efter 6md. med World of warcraft, så er der efterhånder sneget sig rigtig mange addon’s ind på harddisken. Vil her liste de mest nødvendige for begyndere op. Startede selv op unden et eneste, men fandt snart ud af at det er ekstremt langsomt på den måde. Så google kom i brug, og så skete der noget.

Download zip’filerne til din pc og pak dem ud i \World of Warcraft\Interface\AddOns   Når du starter spillet op, og ser skærmen hvor du kan lave en ny karakter. Tryk da på ‘addons’ i nederste venstre hjørne, og derefter på enable all. Start så spillet op, og kæmp dig afsted mod level 80.

Derudover findes der også div. leveling guides, der føre dig rundt i hele wow universet. Formålet med dem er at komme hurtigst muligt i level 80. Jeg har prøvet denne http://www.wow-pro.com/leveling_guides/james_alliance_leveling_guide_addon som jeg er godt tilfreds med. Den kan spare dig for masser af tid. Men det er ikke et must.

Når det så er sagt, så findes der mange flere addons. Men synes det er de absolut nødvendige for begynderen. Jeg har selv vist pt. ca. 30

Et sidste start tips er Wowmatrix. Det holder alle dine addons opdateret med et tryk. Nemmere kan det ikke blive. Tak til Lasse for tippet..

You may also like...

3 Responses

 1. Studs siger:

  Det er sku super godt det du laver her….

  Tak fra en Noob i WoW… 🙂

  Studs

 2. Velbekom, glad for du kunne bruge det..

 3. Lasse "Via" siger:

  hehe det var så lidt m8 😛

  Ja det er et ret fedt program at ha ved siden af wow.. og ellers lyder det også rigtig godt, jeg vil lige adde et par addons til din liste, fx. Atlas, lidt ligesom Cartographer, og så Deadly Boss mode, altid godt at ha når man kommer til at spille med andre i nogle instances.. men ellers rigtig gode tips til nybegyndere i wow 🙂
  Eller som vi kalder dem Noobs 😛

  “Via”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *