WoW addon’s for begyndere

wow

Efter 6md. med World of warcraft, så er der efterhånder sneget sig rigtig mange addon’s ind på harddisken. Vil her liste de mest nødvendige for begyndere op. Startede selv op unden et eneste, men fandt snart ud af at det er ekstremt langsomt på den måde. Så google kom i brug, og så skete der noget.

Download zip’filerne til din pc og pak dem ud i \World of Warcraft\Interface\AddOns   Når du starter spillet op, og ser skærmen hvor du kan lave en ny karakter. Tryk da på ‘addons’ i nederste venstre hjørne, og derefter på enable all. Start så spillet op, og kæmp dig afsted mod level 80.

Derudover findes der også div. leveling guides, der føre dig rundt i hele wow universet. Formålet med dem er at komme hurtigst muligt i level 80. Jeg har prøvet denne http://www.wow-pro.com/leveling_guides/james_alliance_leveling_guide_addon som jeg er godt tilfreds med. Den kan spare dig for masser af tid. Men det er ikke et must.

Når det så er sagt, så findes der mange flere addons. Men synes det er de absolut nødvendige for begynderen. Jeg har selv vist pt. ca. 30

Et sidste start tips er Wowmatrix. Det holder alle dine addons opdateret med et tryk. Nemmere kan det ikke blive. Tak til Lasse for tippet..