Fastelavn 2010

Så blev det endnu engang fastelavn og tid til at lave udklædning til drengene. Thors udklædning er egentligt fra sidste år. Først ville han være mobil, men ombestemte sig og ville være en skildpadde. Det fik han lov til, hvis han lovede at han ville være mobil i år. Så hans udklædning skulle bare findes frem.

Til mobilen blev brugt en stor papkasse, som jeg passede til efter ham hurra for limpistolen. Den blev sprayet sort, skærmen blev lavet med værkstedstape, som Toke kalder det. Knapper og ikoner er lavet på pc, de ikoner jeg ikke kunne finde blev tegnet i hånden.

Ahh smart mor jeg kan selv nå at trykke 1 1 2 hvis der sker noget

Toke derimod havde ikke noget og han ville være bueskytte/pelsjæger så der skulle tænkes. Bue, pil og kaninskind havde vi fra i sommer, da vi var på Spøttrup borg med bedste og bedstefar. Et par gamle ruskindsbukser blev syet om til chaps, et gammel rør til badminton bolde betrukket med skind blev til et pilekogger, grævlingehoveder og pels til hue var min kollega behjælpelig med. Jeg syede en kjortel med en lang spids hue, der blev dekoreret med 3 fasanfjer. Et stykke kaninskind og hørsnor blev brugt til armbeskyttere og pung. Bæltet er lavet af snor og stof.

Det var lige det jeg mente

Sagde Toke da han prøvede det.

Tak til:

  • Irene for lån af grævlingehoveder og pels til hue
  • Helle & Peter for fasanfjer

DSC_7895_1

You may also like...

2 Responses

  1. Onkel Peter siger:

    Flotte nevøer ellers.

  2. Irene siger:

    Ih, hvor er i altså fine. Mor er godt nok kreativ. Er glad for at mine pelse kunne bruges:-) I må have været de bedste udklædte af alle i dag:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *