Photoshoot med Julie

Efter en lang fotopause, havde jeg i fredags fornøjelsen af at tage nogle fotos af Julie. Julie er udover at være smuk, meget nem at arbejde med. Så fik hurtigt nogle gode skud på kortet. Lyset er fra et kæmpestort vinduesparti, og baggrunden er min reflektor.

[flickr_set id=”72157626050597583″]

You may also like...

5 Responses

  1. Det er blevet nogle rigtige gode billeder.

  2. Tak skal du ha’ Lars.
    Burde nok lige tilføje at lokation er Conseo-Headquarter 😉

  3. Tina siger:

    Hej Jacob, tusind tak for de pæne ord om min datter – godt nok ved jeg at hun er meget smuk, men skal da love for at det er blevet nogle super fantastiske billeder, dem er vi meget meget glade for.:-) Håber at se dig til fotosession d. 20 Maj.
    hej fra Tina

  4. Hej Tina, hvor er jeg glad for at høre i synes om billederne. Oven på disse billeder kan jeg jo næsten ikke få mig til at sige nej til d. 20. maj 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *