Middelalderdage på Voergaard

De sidste par år har vi været på Spøttrupborg til deres middelalder marked. Men i år valgte vi så Voergaard istedet. Det kom vi ikke til at fortryde.
Børnene kunne lege med en masse forskellige ting, og flere steder var der nogle der fortalte om hvad man legede med og lavede i middelalderen. Dagen igennem var der aktiviteter, man kunne næsten ikke finde tid til at få noget at spise. Især gøglerne var igang fra start til slut, og uanset hvor man gik hen kunne man høre dem. Derudover var især kampscenerne helt vilde. De gik næsten hele vejen, dvs ingen blev dræbt! Men ellers blev der virkelig gået til stålet. Gnister og træsplinter fra skjoldet stod om ørene på dem. Det var helt utrolig virkeligt.

[flickr_set id=”72157625099660235″]

You may also like...

1 Response

  1. Anita siger:

    Ja det var en dejlig dag, det kan godt anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *